skip to Main Content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Vacature signmaker

Ben jij onze nieuwe signmaker?

In ons creatieve en gezellige team is er ruimte voor een ervaren SignMaker. Geen dag is hetzelfde met grote en kleine opdrachten waarvoor jij de signing mag doen.

Al sinds 1998 is Logo’s & Letters de adviseur in print & Sign in Haarlemmermeer. Wij zorgen met ons team dat onze klanten opvallen en denken graag mee. Onze klanten zijn kleine of grote ondernemingen met een grote diversiteit aan opdrachten. Ons hechte team bestaat uit 8 personen, die voor elkaar door het vuur gaan. Samen een klus klaren geeft ons allemaal het mooiste gevoel.

Ben jij een ervaren beletteraar die uitdagende opdrachten niet uit de weg gaat, nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail? Wij zoeken iemand die verantwoordelijkheid neemt en een team kan aansturen. Ben jij klantgericht en heb je ervaring in een soortgelijke functie? Dan bieden wij jou een zelfstandige baan en geven wij jou ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Onze werkweken zijn nooit eentonig, maar zitten juist vol uitdagingen en gave resultaten.

Lijkt deze functie op jouw lijf geschreven? Laat dan snel iets van je horen via onze vacature pagina kun je heel gemakkelijk en direct solliciteren. Heb je vragen waarvan je het antwoord graag snel wilt weten, bel  dan gerust even tijdens kantoortijden naar 0252 624 401 en vraag naar Lidia. Zij kan jou alles vertellen over de functie, de voorwaarden en hoe leuk het is om bij ons te komen werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top