Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401
Logo's en letters

WIJ ZIJN LOGO’S & LETTERS

Al sinds 1998 zijn wij uw adviseur in print & sign. Samen met u zorgen wij ervoor dat u opvalt en gezien wordt binnen en buiten uw branche. Alles op maat gesneden en passend bij uw wensen en uw budget. Wij geven vorm in tekst en beeld en denken graag met u mee!

ONZE PRINTERS 

Tot onze beschikking staat een uitgebreid ‘up to date’ digitaal machinepark waaraan een team van enthousiaste medewerkers de opdrachten verwerken. Voor u als (toekomstige) klant betekent dit dat u één aanspreekpunt heeft voor alles op ons vakgebied.

WIJ DENKEN MEE

Wij bieden een totaalpakket aan. Of u nou een grote of kleine onderneming heeft, alles is te krijgen op het gebied van druk-, print- en reclamewerk. De klant ontzorgen en hem of haar de beste oplossing bieden, dat is waar ons veelzijdige bedrijf voor staat. 

WIJ HEBBEN LEKKERE KOFFIE!

WIJ
ZIJN
GROEN

PRODUCTIEMIDDELEN
Wij drukken digitaal, dwz zonder tussenkomst van films, en drukplaten. Ons offset drukwerk wordt door regionale partners geproduceerd waarmee wij lokaal samenwerken onderstrepen.

MATERIAALGEBRUIK      
Wij betrekken ons papier uit productiebossen, voor elke gekapte boom worden er twee nieuwe teruggeplaatst. Ons bulkpapier is CO2 neutraal en chloorvrij (om papier wit te maken) geproduceerd.

PLAATMATERIAAL & FOLIE
Onze kunststof plaatmaterialen en print en snijfolies worden geproduceerd waarbij constant rekening wordt gehouden met preventieprincipes, technologische ontwikkelingen en economische haalbaarheid. Onze fabrikanten zorgen voor een stipte naleving van de steeds strengere en evoluerende wetgeving, zoals de Europese REACH verordening.
Kortom: wij zijn Ecologisch & Bewust in onze productie.

WIJ
HELPEN
GRAAG

Als geboren en getogen ´Vennepers´ staan wij met Logo´s & Letters midden in de samenleving en hebben een sociale rol in onze buurt. Waar mogelijk dragen wij ons steentje bij aan lokale en regionale initiatieven en evenementen. Wij verdienen hier ons brood, en willen graag iets terug doen. Ook op deze manier willen wij de verwachtingen van u als relatie of als toekomstige relatie overtreffen.

WIJ
HEBBEN
IETS
MET
A4

Wij maken reclameborden; langs/boven de A4
Wij printen op alle formaten maar veel op A4
Wij zijn gevestigd in een pand nabij de A4

Back To Top