Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

120 zonnepanelen op het dak

Verduurzamen met zonnepanelen

Het bedrijfspand van Logo’s & Letters aan de Noorderdreef in Nieuw-Vennep wordt steeds duurzamer. Nadat alle verlichting in het pand is vervangen door led-verlichting en het dak volledig werd geïsoleerd was het tijd om zonnepanelen te plaatsen. Half september is het platte dak van het pand voorzien van 120 zonnepanelen.

Duurzaamheid staat bij Logo’s & Letters hoog in het vaandel. Niet alleen door verantwoord om te gaan met de materialen, scheiding van de afvalstromen en recycling van de grondstoffen maar ook door te kiezen voor duurzame huisvesting. De zonnepanelen zijn, binnen één week, naar volle tevredenheid geplaatst door Source NRG, volledige volgens de normen van het bouwbesluit.

Wij zijn goed in printen, maar onze footprint houden wij graag zo klein mogelijk

120 zonnepanelen

Het platte dak van het pand leent zich uitstekend voor zonnepanelen. Op deze manier draagt ook Logo’s & Letters bij aan de vermindering van de Co2 uitstoot. Via een app kan eigenaar Raimond van den Broek dagelijks zien hoeveel energie hij verbruikt en de vermindering van de CO2 uitstoot. Met 120 panelen wordt 44 kWp (kiloWattpiek) energiebehoefte opgewekt. Op jaarbasis komt dit neer op ongeveer 40.000 kWu.

zonnepanelen

Waarom verduurzamen

Daar zijn ze bij Logo’s & Letters duidelijk en vastberaden in: Niet alleen is verduurzamen op dit moment een slimme investering, geld op de bank zetten levert al minder op dan de besparing op energiekosten, maar is bovendien beter voor onze leefomgeving. De onderneming is door het plaatsen van de zonnepanelen energie neutraal geworden, waarbij de overgebleven energie die gegenereerd wordt terug geleverd gaat worden aan het energienetwerk.  De CO2 uitstoot verminderd, wat betekent dat eigenlijk iedereen hiervan profiteert. Daarbij zijn er nu nog aantrekkelijke regelingen en subsidies en zijn wij het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om zo duurzaam mogelijk te leven en te ondernemen voor de toekomst.

 Contact over verduurzamen dmv zonnepanelen

Wij plaatsen natuurijk geen zonnepanelen, maar als je zelf twijfelt als ondernemer of als je eens wilt komen kijken hoe onze verduurzaming in zijn werk is gegaan, dan mag je ons de hemd van het lijf vragen. Via onze contactpagina kun je de vraag alvast stellen en nemen we snel contact met je op. Telefonisch zijn wij via 0252 624 401 of via whatsapp op 06 82 48 02 51! bereikbaar. Heeft u graag persoonlijk contact dan maken wij graag afspraak (live of via een online meeting). Wij helpen je graag als je vragen hebt, wie weet kunnen wij je overtuigen voor het plaatsen van zonnepanelen.

zonnepanelen bij Logo's & Letters

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top