Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Camper bestickeren

Camper bestickeren

Een camper bestickeren is voor ons team dan geen dagelijks werk, maar wel enorm leuk. Helemaal als de eigenaren komen met de opdracht dat ze absoluut geen ANWB stelletje willen zijn. Onze ontwerper ging direct aan de slag met de suggesties die hij had meegekregen. Onze klant ging, zoals op de foto’s te zien is, voor een roestige en industriële uitstraling. Uiteraard ontvangen onze klanten eerst een digitaal voorbeeld van de auto, vrachtwagen, bus of in dit geval een camper. Daarna gaan wij met veel plezier aan de slag.

Opvallend op vakantie

Wij begrijpen het wel, dat je wilt opvallen op vakantie en op een eenvoudige manier de camper terug wilt vinden. Daarbij is het ook direct een aanknopingspunt voor een leuk gesprek met de buren op de camping. Om nog maar te zwijgen over de lachende gezichten die je op de snelweg ziet.

Beplakken van een camper

Het uitgekozen ontwerp printen wij op speciaal materiaal wat wij op de camper plakken. Dit stevige en prima schoon te maken materiaal is tegen alle weersomstandigheden bestemd. Wij plakken de stroken op de camper en snijden daarna op de millimeter nauwkeurig de uitsparingen uit. Want juist bij en camper zijn er veel vakken die open kunnen, ramen en bijvoorbeeld ingangen voor water en stroom.

camper bestickering

Een super coole camper

Het resultaat is een unieke camper waarmee je de blits maakt op de camping, de snelweg en ook op mooie binnenwegen. Het geroeste uiterlijk geeft na het opzetten van de luifel een prachtig en uniek sfeerbeeld waar je alleen maar vrolijk van kunt worden. Wij wensen onze klanten in ieder geval prachtige vakanties met veel aanspraak en verbaasde gezichten!

Contact over bestickeren van voertuigen

Logo’s & Letters helpt u ook graag met een camper bestickeren waarbij onze adviseurs u altijd met raad en daad ter zijde staan. Via onze contactpagina kunt u de vraag alvast stellen en nemen we snel contact met u op. Telefonisch zijn wij via 0252 624 401 of via whatsapp op 06 82 48 02 51! bereikbaar. Heeft u graag persoonlijk contact dan maken wij graag afspraak (live of via een online meeting), omdat we u graag beter leren kennen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top