Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Indoor sportveld

Indoor sportveld op kantoor

Even ontspannen en sportief bezig zijn tijdens werk? Dat kan op dit indoor sportveld. Wij voorzagen het veldje van witte belijning waardoor werknemers in de pauze of na werk heelrijk even kunnen ballen!

De afmetingen van dit indoor sportveld zijn precies in verhouding gemaakt op basis van de beschikbare ruimte. Uiteraard is er ook ruimte vrijgehouden voor publiek en zijn de doeltjes ook in de juiste verhouding. Er kunnen verschillende balspellen op gespeeld worden. Wij raden het gebruik van zachte ballen aan, omdat het er soms best fanatiek aan toe kan gaan.

Beweging op kantoor

Als werkgever is het belangrijk om werknemers een plek te geven waar er bewogen kan worden. Bewegen zorgt voor een betere gezondheid, waarbij teamsporten ook bijdragen aan de saamhorigheid binnen een team. Daarbij zorgt de mogelijkheid van bewegen op kantoor ook voor een gezonde dosis sociaal contact.

Indoor sportvelden op iedere locatie

Indoor sportvelden kunnen op nagenoeg iedere locatie gerealiseerd worden. Of er nu een leegstaand kantoor beschikbaar is of een deel van de parkeergarage. Ook voor bijvoorbeeld fysiotherapie praktijken en vakantieparken is dit een ideale oplossing om zowel cliënten als gasten de gelegenheid te geven in beweging te komen.

indoor sportveld

Organiseer een interne competitie

Het organiseren van een interne competitie is een leuke manier om het sportveld onder de aandacht te brengen. Kleine teams kunnen elkaar uitdagen en op afgesproken tijden de wedstrijden plannen. Wij weten ondertussen dat er hele schema’s gemaakt worden en dat er indoor sportvelden zijn die hun eigen online agenda hebben.

Contact over indoor sportvelden

Wij vertellen graag honderduit over onze onze projecten, alle mogelijkheden, kleuren, maten en extra accessoires. Heb je een vraag dan staan wij jou graag telefonisch te woord op 0252 624 401 of whatsapp ons via 06 82 48 02 51! Dat is wel zo snel en gemakkelijk en waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ook ons contactformulier staat 24/7 tot jullie beschikking, wij zorgen voor een snelle terugkoppeling op de vraag die je hebt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top