Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

De week van de belettering

De week van de belettering

Een week die bol stond van de beletteringen! De ene na de andere auto konden wij, door een strakke planning voorzien van de juiste letters, kleuren en logo’s. Of je nu een personenauto of een bedrijfswagen wilt beletteren, wij zorgen voor een strak resultaat waarmee je gezien gaat worden.

Belettering op bedrijfswagen

Door de vele kilometers die je maakt met jouw bedrijfswagen, is de auto een prachtige manier om reclame te rijden. Door de eenmalige kosten heb je jarenlang plezier van optimale herkenbaarheid. Wij horen het zelf vaak: “We hebben jullie auto zien rijden, vandaar dat we even contact opnemen”.

Vrachtwagen bestickering

Ook grotere wagens, zoals vrachtwagens kunnen wij van jouw huisstijl voorzien. Zodra jij jouw logo en kleurnummer doorgeeft gaan wij aan de slag om een digitaal ontwerp te maken. Wij maken precies datgene wat jij voor ogen hebt en adviseren jou over de do’s & dont’s bij belettering.

Carwrap

Al eens gehoord van carwrap? Door het plakken van speciaal car wrapping folie toveren we jouw hele auto om in een nieuwe kleur.  Wrapping kan in diverse kleuren, waar op dit moment mat folie erg populair is. Je kiest jouw eigen kleur, waardoor jouw auto uniek is. (Vergeet niet het kentekenbewijs van de auto aan te passen bij het RDW.) De speciaal ontwikkelde folies worden verwarmd, zodat ze de vorm van de auto aannemen. Het mooie van carwrapping is dat de lak van de auto niet aangetast zal worden. Ook kleine beschadigingen op de originele lak zijn niet meer zichtbaar.

Hoe werken wij?

Voordat wij starten aan de metamorfose van jouw vrachtwagen, bedrijfswagen of personenauto ontvang je altijd een digitaal voorbeeld, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Natuurlijk kun je hierin nog wijzigingen aanbrengen en passen wij het ontwerp voor jou aan. Na goedkeuring van het ontwerp en de prijs kun jij jouw auto, op afspraak naar Nieuw-Vennep brengen. Wij maken de auto schoon, zodat de belettering op de beste ondergrond geplakt gaat worden. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met jou op en kun je als rijdend reclame object voor jouw bedrijf de weg op. Op naar veilige en zichtbare kilometers, waar je op zult vallen op de weg!

Contact over belettering

Wil je een snel antwoord op jouw vraag of ben je niet zo’n schrijver? Dan kun je het beste even bellen naar 0252 624 401 (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00). Via ons contactformulier kun je jouw vraag alvast stellen, wij zorgen dat wij, op werkdagen, binnen een dagdeel contact met jou hebben

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top