Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Verrijdbare LED letters Gemeente Haarlemmermeer

Verrijdbare LED letters Haarlemmermeer

Het nieuwe logo van Gemeente Haarlemmermeer is kleurrijk en leent zich uitstekend voor opvallende uitingen. Waar ook belangrijk is dat de letters gemakkelijk hanteerbaar zijn en praktisch in het gebruik.

LED lettersLED letters voor presentaties

De LED letters zullen voornamelijk gebruikt worden bij bijvoorbeeld presentaties binnen de regio. De letters zijn 80 cm hoog en staan op wieltjes, waardoor ze ideaal te vervoeren zijn. Ook het gewicht zorgt ervoor dat de letters inmiddels een geliefd object zijn om lezingen bij te kleuren.


LED letters

Materiaal

Om schade te voorkomen is er gewerkt met slagvast lexan plaatmateriaal. Door gebruik van ditmateriaal blijven de grote letters mooi en strak. Dit materiaal wordt in de volksmond ook wel hufterproof genoemd.

Wij leggen graag alles uit

Wij denken graag met u mee in creatieve oplossingen om uw bedrijf of instelling op te laten vallen. Daarbij denken we graag out-of-the-box en in dit geval in-the-box in de vorm van een doosletter. Wilt u met ons eens van gedachten wisselen en over ideeën sparren? Bel dan naar (0252 624 401) of mail ons gerust even.

 

Back To Top