Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Doosletters voor Koen Pack

Doosletters opvallend en duidelijk

Voor het bedrijf Koen Pack in Amstelveen hebben wij aan de weg duidelijk zichtbare doosletters geplaatst. Deze letters zijn bijna 1 meter hoog en gemaakt van gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal waardoor ze in weer en wind kunnen blijven staan. Doos letters worden ook gebruikt als gevelreclame, waar verlichting in gemonteerd kan worden.

gevel logo dooslettersOp maat en in ieder lettertype

Doosletters worden op maat gemaakt in elke gewenste kleur en vorm, zodat deze precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Uw unieke uitstraling brengen wij graag terug in de buitenreclame die u maakt.

doosletters lang de wegWij zorgen dat u, ook langs de weg opvalt

In Amstelveen hebben wij, met behulp van collega ondernemer Rob Blom Tuinen, deze letters goed kunnen plaatsen in het grasveld voor het bedrijf. Hierdoor weten zowel bezoekers als voorbijgangers precies waar ze zijn. Door de letters diep in de grond te plaatsen blijft de constructie stevig.

Reclame Koen PackHeeft u vragen over doosletters en gevelreclame?

Of uw reclame voor de deur of aan de gevel hangt, wij zorgen voor de juiste uitstraling voor uw bedrijf. U wilt toch ook gevonden worden! Bel (0252 624 401) of mail ons gerust over de reclame kansen waar wij u mee kunnen helpen.

 

Back To Top