Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Signing voor Family Axel

Family Axel van kerk tot restaurant

Op 25 juni 2019 zijn de deuren van Family Axel geopend. De Rooms Katholieke kerk in de Walstraat in Axel is omgetoverd tot een gezellige cafetaria met speelparadijs voor kinderen. Family is een franchise-concept met al veertig bestaande vestigingen in Nederland. Voor deze bijzondere en grote cafetaria hebben wij zowel de binnen als de buiten signing mogen verzorgen.

Family Axel

Uniek pand en een uniek project

Het is enorm belangrijk dat het klimaat, de geur en akoestiek allemaal goed is, en dat vraagt nogal wat inspanning omdat het een groot en oud gebouw is. XS Architecten heeft de basis gelegd voor dit prachtige resultaat.
Alle betrokkenen zijn dag en nacht in de weer om de deadline te halen. Omdat het een uniek pand is, van maar liefst 450m2 heeft ook iedereen zin om aan dit project te werken. Het is zeker gelukt om ondanks de ingrijpende verbouwing, het karakter van de kerk te behouden.  Er is veel overleg geweest met de verschillende partijen om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Family Axel

 

Niet om te biechten, maar voor hemelse patat

De indeling en het interieur is door een architect aangepast op de bogen en glas-in-loodramen van de kerk. Het eindresultaat is fantastisch en een lust voor het oog. De combinatie van de huiselijke en warme sfeer uit het Family-concept met de bijzondere details van de kerk zorgen voor een echt wow-effect.

 

Family Axel

Informatie over signing en huisstijl

Wij helpen u heel graag om de gewenste huisstijl te ontwerpen en helemaal uit te rollen binnen jouw onderneming. Zowel binnen- als buiten signing en reclame in de huisstijl van uw bedrijf of franchise organisatie. Kunnen wij u hiermee helpen? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 0252 624 401. Een bericht kun je sturen via ons contactformulier of de mail info@logosenletters.nl. Persoonlijk vinden wij het nog leuker om samen een kopje koffie te drinken aan de Noorderdreef 80 in Nieuw-Vennep. Parkeren kan bij ons voor de deur en de koffie is altijd vers.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top