Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Nieuw logo voor ParkNow

Nieuw logo op het dak voor ParkNow in Diemen

ParkNow heeft sinds kort een nieuw logo wat door het gehele bedrijf doorgevoerd is. Zowel vlaggen als parkeerbordjes als de gehele signing binnen het grote en mooie kantoor in Diemen is reeds gerealiseerd. Als laatste werd het grote gevellogo op het dak geplaatst, zodat het kantoor van veraf herkenbaar is.

Plaatsing van het logo met een telekraan

Sommige gevel logo’s zijn gewoonweg te groot om in een lift te plaatsen of door het trapgat te vervoeren. Om het logo zo snel en gemakkelijk mogelijk naar boven te krijgen schakelden wij de hulp in van Paul de Koker. Doordat de kraan met het logo goed kon manoeuvreren, werd ook deze klus weer in een rap tempo geklaard. Er stonden veel medewerkers van ParkNow te kijken naar het draaiende logo tijdens de plaatsing!

gevellogo ParkNow

Vastlegging van ons werk

Omdat we echt trots zijn op wat wij voor onze klanten mogen doen, is het leuk om deze gebeurtenissen vast te leggen. Wij hebben een leuke compilatie gemaakt van de plaatsing van het nieuwe logo voor ParkNow.

Gevelreclame dat valt op!

Gevelreclame is één van de mooiste opties om jouw bedrijf echt op te laten vallen. De LED verlichting die wij aanbrengen zorgt voor nog meer zichtbaarheid van een afstand en is belangrijk voor de juiste uitstraling van jouw onderneming. Uiteraard zijn is het logo voor ParkNow aan de gevel waterdicht en stormvast gemonteerd.

Informatie over huisstijl en buitenreclame

Wij helpen u heel graag om de gewenste huisstijl te ontwerpen en helemaal uit te rollen binnen jouw onderneming. Van bloknotes tot grote gevelreclame en van vlaggen tot parkeerbordjes, wij zorgen er altijd voor dat u opvalt. Wij hebben dan ook graag contact, dat kan bijvoorbeeld door tijdens kantooruren te bellen naar 0252 624 401. Een bericht kun je sturen via ons contactformulier of de mail info@logosenletters.nl. Persoonlijk vinden wij het nog leuker om samen een kopje koffie te drinken aan de Noorderdreef 80 in Nieuw-Vennep. Parkeren kan bij ons voor de deur en de koffie is altijd vers.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top