Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Gevelreclame restaurant Lotus

Renovatie & restauratie gevelreclame

De gevelreclame van restaurant Lotus was toe aan wat TLC. Daarom hebben wij alle lichtbakken in de ochtend verwijderd, in onze werkplaats schoongemaakt en van nieuwe verlichting voorzien. Voordat het restaurant weer open ging, plaatsten wij de bakken weer terug zodat alle gasten welkom werden geheten door frisse kleuren.

gevelreclame restauratie

Gevelreclame in één dag

Wij geloven in snel en netjes werken, zodat onze klanten blijven opvallen. Daarom gebruiken wij, waar nodig, hoogwerkers, zodat de gevelreclame makkelijk en veilig weggehaald kan worden. Uiteraard ook omdat onze medewerkers dan goed bij de bevestigingen kunnen.

Van die ene dag hebben wij een filmpje gemaakt van 1 minuut om u een goed beeld te kunnen geven.

 

Gevelreclame LotusWij zorgen dat u, ook in het donker opvalt

Juist voor restaurateurs is het van groot belang om in het donker op te vallen. Het is een eerste indruk die wordt gegeven en niets staat zo vreemd als knipperende of half verlichte reclame. Wij zijn blij dat we deze horecagelegenheid in Nieuw-Vennep hebben kunnen helpen met de reclame mogelijkheid die zich zo gemakkelijk aanbiedt op de gevel.

Heeft u vragen over gevelreclame?

Of uw reclame nou wel of niet verlicht is, wij zorgen voor de juiste uitstraling voor uw bedrijf. U wilt toch ook gevonden worden! Bel (0252 624 401) of mail ons gerust over de reclame kansen waar wij u mee kunnen helpen.

 

Back To Top