Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

De 8 voordelen van drukwerk

De 8 voordelen van drukwerk

Druk- en printwerk blijft een sleutelrol spelen in de combinatie met de digitale media. Natuurlijk is (bijna) alles ook online te vinden, maar de combinatie met geprinte of gedrukte media zorgt voor het best mogelijke resultaat. Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn:

Beter bereik potentiële doelgroep

Geprinte media zorgt dat u ook de potentiële klanten bereikt die niet online op zoek gaan naar producten en oplossingen. Het digitale blikveld is nooit het gehele blikveld, dus hierin is een combinatie van beide een prima oplossing.

Huisstijl in één oogopslag

Wat mooier dan jouw bedrijf op precies die manier te presenteren op papier, waarmee je de beste eerste indruk maakt.

Snel, zodat u direct actie kunt ondernemen

Doordat wij werken met high-tech machines kunnen wij uw opdracht snel en op een voor u gewenst moment printen in zowel kleine als grote oplages. Gaat u bijvoorbeeld naar een evenement of beurs? Drukwerk is onontbeerlijk tijdens een eerste ontmoeting met uw klant.

Bewaar exemplaren

Geprinte en gedrukte media hebben een veel langere levensduur. Wat is er fijner om bijvoorbeeld een magazine lang op een lees-of koffietafel te hebben liggen? Ook geprinte formulieren zullen langer bewaard worden en sneller ingekeken worden.

Fysieke exemplaren

Druk-en printwerk kunt u direct overhandigen en hiermee op het moment dat je iemand ontmoet de beste indruk maken. Real life ontmoetingen ondersteund met bijvoorbeeld een visitekaartje of een flyer.

Drukwerk Nieuw-Vennep

Vertrouwen

Print- en drukwerk wordt over het algemeen ervaren als teken van vertrouwen. Als een bedrijf de moeite heeft genomen om informatie op papier te zetten dan komt u als bedrijf vele malen betrouwbaarder over.

Combinatie drukwerk en online media

Is eenmaal de interesse gewekt met mooi en professioneel drukwerk, dan moet gezorgd worden naar de interesse voor de online media van uw bedrijf. Een combinatie die hand in hand gaat en een prachtige samenwerking zal zijn.

Begrijpelijker

Inmiddels zijn er al heel wat onderzoeken naar gedaan en keer op keer is de uitkomst dat een consument gedrukte informatie nou eenmaal beter begrijpen dan een boodschap op een scherm.

Met andere woorden, ook met drukwerk zorgen wij dat u opvalt!

Back To Top