skip to Main Content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

ZuidPost Magazine voor ondernemers in Haarlemmermeer Zuid

ZuidPost Magazine

In opdracht van en in samenwerking met OVHZ (Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid) maken wij 2 maal per jaar het magazine ZuidPost. Onder de leden was er behoefte aan een kwalitatief hoog magazine met een zakelijke en frisse opmaak.  Samen met MeerMetContent hebben wij ook zorg gedragen voor de gehele redactie.

Ontwerp en DTP-werk

Omdat deze editie de eerste was, is er veel contact geweest met het bestuur. Verschillende cover- en titel voorbeelden werden getoond, zodat het mooiste ontwerp gekozen kon worden, waar iedereen blij mee was. Onze afdeling DTP en design heeft zorg gedragen dat de huisstijl van OVHZ gewaarborgd werd.

ZuidPost
Bekijk het gehele magazine door te klikken

Foto’s en tekstuele bijdrage

Doordat er diverse redactionele vergaderingen waren, was het mogelijk om met een gestructureerd stappenplan te werken. Hierdoor kon er snel geschakeld en foutloos gewerkt worden. Door de transparante communicatie is het prettig en snel werken. Speciaal voor een eerste editie, waar de juiste basis gelegd moet worden.

Facts Figures van ZuidPost

Niet alleen inhoudelijk maar ook kwalitatief willen wij het beste resultaat neerleggen bij alle ondernemers in Haarlemmermeer. Voor de oplage van bijna 1000 exemplaren, bestaande uit 32 pagina’s hebben wij het beste papier gebruikt. Voor de omslag gebruiken wij bijvoorbeeld 250 grams gloss en voor het binnenwerk 170 grams silk. Door het gebruik van kwalitatief hoog papier zorg je voor een luxe uitstraling, waardoor een magazine een bewaar exemplaar gaat worden.

Zuidpost waarom?

OVHZ heeft bijna 300 leden die elkaar op regelmatige basis tegenkomen op evenementen. Ook online is de vereniging actief om haar leden en andere ondernemers op de hoogte te houden van ondernemende zaken binnen Gemeente Haarlemmermeer. Door het uitgeven van een magazine zoals ZuidPost geven zij ondernemers de kans om zich op een andere manier voor te stellen, tips te delen en te lezen over het wel en wee van het ondernemerschap. OVHZ is hierdoor zowel op persoonlijk vlak, als online en als in print in contact met haar leden. Uiteindelijk wordt er door het gebruik en de diversiteit van de gebruikte media, aan alle leden gedacht en deze bereikt.

De volgende editie ZuidPost

Eind november 2019 wordt de tweede editie van ZuidPost verwacht! Nu de basis staat, zowel de kwaliteit en de inhoud met groot enthousiasme is ontvangen tijdens de lancering van de eerste editie, werken wij vol enthousiasme verder aan de volgende editie. We kunnen niet wachten totdat we u opnieuw kunnen verblijden met een magazine vol inhoudelijke, persoonlijke en nuttige informatie.

Adverteren of redactionele tekst in ZuidPost

Uiteraard kunt u bij ons ook aangeven dat u onderdeel wilt zijn van de ZuidPost. U bent, als ondernemer, meer dan welkom om te adverteren of redactionele artikelen in te leveren. De tarieven kunt u bij ons opvragen. Heeft u nog geen advertentie en dient deze opgemaakt te worden? Uiteraard helpen wij u hier graag bij, zodat ook u opvalt in ZuidPost.

Ook uw eigen magazine maken?

Verenigingen en bedrijven geven regelmatig glossy’s uit voor leden en/of personeel. Dit kan bijvoorbeeld ook een jubileum magazine zijn. Als de kwaliteit van het design en het papier op de juiste manier samenvallen, dan bent u zeker van een prachtig bewaarexemplaar, waar ZuidPost een mooi voorbeeld van is.

Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen met ons via ons contactformulier of bel ons even tijdens kantoortijden op  0252 624 401.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top