Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Wandvisuals voor bedrijven

Wandvisuals als eye-catcher

Door middel van grote wandvisuals en foto’s worden saaie muren in bijvoorbeeld kantoren en winkels echte eye-catchers. Exact op maat gemaakt en altijd in het thema van het bedrijf waar wij de wandvisuals plaatsen. Hiervoor gebruiken wij Airtex, wat uitermate geschikt is voor strak afgewerkte wanden, waardoor foto’s naadloos worden bevestigd. Een mooie oplossing om ruimtes snel een hele andere uitstraling te geven.

Wandvisual in wachtruimte

De wachtruimtes voor een bedrijf in Nieuw-Vennep werden voorzien van een mooie foto. De eerder sober ogende ruimte nodigde na oplevering direct uit om te gaan zitten. Dit is een prachtige manier om zowel bezoekers als gasten te verrassen en direct een indruk te geven van het bedrijf. Door samen met de klant een keuze te maken uit verschillende mogelijkheden en deze als design voorbeeld aan te bieden, weten onze klanten direct wat te verwachten. Alhoewel het werkelijke resultaat eigenlijk altijd de verwachtingen overtreft.

wandvisuals bedrijven

Kantoren voorzien van wandvisuals

Kantoren een werkplekken zijn uitermate geschikt om visuals te plaatsen. Mooie grote langen witte wanden nodigen wat ons betreft uit tot het creëren van meer ruimte en het toevoegen van keur. Direct is een werkplek voor medewerkers een warme ruimte om productief in te werken en trots op te zijn. Voor De Meerse Accountants & Adviseurs in Aalsmeer is gekozen voor foto’s uit de omgeving. Zo heeft de watertoren van Aalmeer een prominente plek gekregen in één van de kantoren en ook de toren van Schiphol siert de wand van een vergader ruimte.

Contact over wandvisuals

Door een kleine aanpassing in ruimtes maken wij een groot verschil. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met de bedrijfsdoelstelling en de branding van uw bedrijf, waardoor de mooiste combinaties ontstaan. Wij doen niets liever dan voor u een ontwerp maken wat past. Voor al onze oplossingen geldt dat wij u tijdens het hele traject begeleiden, van ontwerp tot montage en plaatsing. Heeft u vragen over wandvisuals of een van onze andere creatieve oplossingen om uw bedrijf op te laten vallen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0252 624 401 of maak gebruik van ons contactformulier, waar wij 24/7 bereikbaar zijn. Op al uw vragen ontvangt u van ons binnen 1 dag een antwoord.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top