Skip to content
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Parkeerpaaltjes of parkeerbordjes met logo

Parkeerpaaltjes met logo voor Park Now

Voor Parknow in Diemen, in Nederland bekend van  parkmobile.nl en park-line.nl hebben wij parkeerpaaltjes mogen maken en plaatsen. Alle designated parkeerplekken zijn nu duidelijk voor gasten en medewerkers. De ruim 50 parkeerplekken zijn nu allemaal voorzien van parkeerbordjes in eigen huisstijl.

Parkeerplaatsen duidelijk zichtbaar

Logo’s & Letters verzorgde het ontwerp, de technische realisatie en het plaatsen van de parkeerbordjes. Dit doen wij uiteraard na werktijd, zodat uw gasten en medewerkers geen hinder ondervinden.

Gevelreclame in huisstijl

Ook boven de entree is er een grote en goed zichtbaar logo geplaatst. De gevel reclame is gemaakt van aluminium omdat dit een duurzaam en licht materiaal met weinig onderhoud. Het logo is full color geprint. De letters zijn gelaserd, zodat het een super strakke uitstraling heeft.

Gevelreclame Parknow

Bedrijfsvlaggen in masten

Om uw bedrijf nog herkenbaarder te maken en op te laten vallen tussen andere gebouwen is het plaatsen van vlaggenmasten met bijbehorende vlaggen een mooie zichtbare optie. Vlaggen leveren wij in diverse soorten en maten, van hoge kwaliteit, waardoor uw bedrijf plus huisstijl nog beter opvalt.

Specialist in het uitvoeren van huisstijlen

Bij Logos & Letters helpen we u graag met het uitrollen van uw huisstijl in alle aspecten, zoals bijvoorbeeld parkeerpaaltjes en gevel signing.
Neem gerust contact met ons op via 0252 62 44 01 of via ons contactformulier, wij nemen op werkdagen binnen een dagdeel contact met u op.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top